autoverhuur de mulder laptop klein
auto verhuur mulder logo

Klant: Autoverhuur de Mulder

Diensten: Website, custom plugin, SEO

Project informatie

De samenwerking met Guus van autoverhuur de Mulder is een van onze eerste. Allereerst hadden ze een nieuwe website nodig om hun klanten meer inzicht te kunnen geven in het huidige aanbod, ze verhuren namelijk meer als alleen personenauto’s. Daarnaast was het ook belangrijk dat de klant snel en makkelijk kon reserveren, daarvoor hebben we een boekingssysteem in de website geïmplementeerd.

Nadat de website een tijd online was, kwam Guus met de vraag of wij ervoor konden zorgen dat er meer bezoekers naar zijn website zouden komen. Voor ons geen probleem, daar hebben we de perfect strategie voor. We zijn gelijk van start gegaan met het uitvoeren van ons SEO-traject, we begonnen met het aanmaken van landingspagina’s op basis van zoekwoorden uit ons vooraf gemaakte zoekwoordenonderzoek. Hierna zijn we middels het toepassen van een goede content en linkbuilding strategie, de autoriteit gaan verhogen van het domein waarna de posities binnen Google al snel verbetering lieten zien. Inmiddels draait het bedrijf op volle toeren en optimaliseren we ieder jaar de posities om het maximale eruit te halen.

Eind 2018 hebben we een custom plugin geschreven voor de website, om zowel de particuliere als zakelijke bezoeker zo goed mogelijk te bedienen. Zo krijg je vooraf de vraag of je als particulier of zakelijke bezoeker de website bekijkt, daarmee worden alle prijzen voor zakelijke klanten als exclusief weergeven en andersom. Dit voorkomt verwarring bij het reserveren en de klant weet altijd waar hij of zij aan toe is.

Wij bedanken Guus en het team van autoverhuur de Mulder voor de prettige samenwerking en het gestelde vertrouwen in ons.

Guus de Mulder
Autoverhuur de Mulder te Heide

Klantgericht en betrouwbaar advies voor alles wat zich online afspeelt.
Snelle en goede service voor website onderhoud en aanpassingen.
Voor ons het juiste bedrijf om onze website en SEO te beheren!