085 130 0595
info@web-wings.nl

Linkbuilding uitbesteden

Bij Web Wings hebben we een gespecialiseerd team dat zich bezig houdt met linkbuilding. Met onze expertise verhogen wij de autoriteit van je website en veroveren wij topposities binnen Google. Door linkbuilding uit te besteden bespaar je tijd, moeite en bovendien geld. Onze linkbuilding specialisten zetten voor jou duurzame, kwalitatieve backlink strategieën op. Je linkbuilding uitbesteden kan bij ons vanaf ieder gewenst budget.

Plan jouw adviesgesprek en ontvang een maatwerk pakket

Pakket op maat met hoge kwaliteit links voor de beste prijs van Nederland!

  de kracht van ons eigen netwerk

  Waarom linkbuilding uitbesteden aan Web Wings?

  Al vanaf dag één wordt er bij Web Wing geïnvesteerd in een eigen linkbuilding netwerk. Wij hebben in iedere sector websites in eigen beheer. Al deze websites krijgen de aandacht die ze verdienen, waardoor ze zelf een hoge autoriteit en organische bezoekers hebben.

  Kies je ervoor om linkbuilding uit te besteden profiteer je niet alleen van kwalitatieve links, maar koop je ook nog eens rechtstreeks bij de bron. Door onze transparante werkwijze weet je precies welke links er gemaakt worden en waar je budget naar toe gaat. Dit gebeurt altijd in overleg, waarbij  onze linkbuilding specialist graag meedenkt.

  Wij hebben onder andere links gemaakt voor

  Volledige ontzorging bij

  De verschillende workflows

  Wij denken altijd mee en zijn qua workflows heel flexibel. Daarom hebben wij workflows die worden afgestemd op jouw wensen. Wil je ontzorgd worden en het (denk)werk volledig door ons laten doen? Geen probleem! Wil jij in controle blijven en zelf de links kiezen? Ook dat is mogelijk.

  Als je wilt sparren over welke workflow bij jou past, neem dan contact op met ons linkbuilding team.

  Om deze redenen kiezen meer dan 100 marketingbureaus ervoor hun linkbuilding uit te besteden bij Web Wings.

  Scherpste prijzen

  Kwalitatieve links

  Maandelijks opzegbaar

  Rapportage met links en meting

  Direct in contact met specialist

  Gevraagd en ongevraagd advies

  Duidelijk en overzichtelijk stappenplan voor

  Ons linkbuilding-proces

  01

  Onderzoek

  Tijdens het onderzoek kijken we naar de kansen. Wij gaan kijken op welke zoekwoorden jij al wordt gevonden en misschien nog wel belangrijker: op welke nog niet. Waar ligt jouw potentie en waar gaan we de focus op leggen?

  02

  Linkbuilding op maat

  Vervolgens gaat één van onze specialisten een linkbuilding planning op maat maken. Het budget wordt verdeeld over verschillende backlinks. Wij zorgen voor hoogwaardige backlinks die goed aansluiten bij jouw website.

  03

  Planning

  Nadat we in kaart hebben gebracht welke backlinks we willen gaan maken, wordt er gekeken naar een natuurlijke planning. Een organische spreiding van de links is gewenst, zodat Google hier geen penalty voor kan geven. Uit onze ervaring weten wij precies welke links we het beste op welk moment kunnen inzetten.

  04

  Rapportage

  Aan het einde van de maand volgt de oplevering in de vorm van een rapport. In één oogopslag zie je alle gemaakte backlinks, andere werkzaamheden en de progressie die is geboekt. Op deze manier worden de effecten van linkbuilding goed in kaart gebracht en zal je de autoriteit van jouw website zien stijgen.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!

  Ik werk al bijna een halfjaar samen met Web Wings en ben enorm tevreden over de service, kwaliteit en lange termijn visie. Zo hebben we met mijn website enorm mooie stappen kunnen zetten met een relatief laag budget.

  Wat ik het meeste waardeer is dat er altijd met je wordt meegedacht. Zo worden er regelmatig goede suggesties gedaan. Daarnaast neemt mijn account manager wel eens producten van onze website af, wat ik ook echt enorm waardeer.

  Kortom, zeker een aanrader als je jouw business wilt laten groeien!
  Lees meer
  Allard Gooshouwer
  Eigenaar Train and Gain

  Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings.

  We werken inmiddels zes maanden samen met Web Wings en onze organische vindbaarheid heeft al een mooie groei doorgemaakt. Wat we vooral waarderen aan de samenwerking is de transparantie en duidelijke communicatie vanuit de medewerkers van Web Wings. Ze houden ons doorlopend op de hoogte over de voortgang en communiceren duidelijk over hun aanpak en strategieën. De resultaten liegen er dan ook niet om.

  Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Web Wings en zouden hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve SEO partner.
  Lees meer
  LYB RAE

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings.

  Zeer prettige samenwerking met Web Wings. We zijn de samenwerking met Web Wings aangegaan op het gebied van SEO, waar inmiddels mooie resultaten mee behaald worden. Dit geeft vertrouwen om ook op andere gebieden gebruik te gaan maken van de diensten van Web Wings. Web Wings is een jong team met een enorme drive. Altijd snelle en duidelijke communicatie. Veel vertrouwen in een langdurige samenwerking!
  Lees meer
  M. Vriesema
  Eigenaar Telefoonhoesje.nl

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Lees meer
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. 

  Zeer tevreden met onze nieuwe website. Erg fijne en snelle communicatie en alles volgens afspraak op tijd opgeleverd.
  Oppe Berg

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Lees meer
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool

  Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties!

  Web Wings is een partner waar we graag mee samenwerken! Betrouwbaar, vriendelijk en altijd snelle reacties! :)
  Publishing Reputatiefabriek

  Prettig bedrijf om mee samen te werken.

  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Hebben al diverse opdrachten voor ons gedaan. Snel, betrouwbaar tegen eerlijke tarieven. Hoop op een lang partnership!
  Kevin van Rijt

  De SEO partner voor elk bedrijf.

  De SEO partner voor elk bedrijf. Ze leveren hoge kwaliteit backlinks en dat ook nog eens op een zeer professionele wijze. Web Wings is een zeer kundig bedrijf dat wij aan iedereen kunnen aanraden.
  Rank Online Marketing
  op locatie of online

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Voor professionele ondersteuning bij linkbuilding ben je bij ons aan het juiste adres. Ons ervaren team ontwikkelt een strategie op maat om hoogwaardige backlinks te verkrijgen, wat de zoekmachinepositie van jouw website verbetert. Door linkbuilding aan ons uit te besteden, kun je je concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf, terwijl wij zorgen voor de groei van jouw online aanwezigheid.

  Heb je nog vragen of wil je eens langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer