web analytics

Website laten maken Gulpen

Een visueel sterke website waar je trots op bent! Het is immers jouw online visitekaartje en daar wil je indruk mee maken. Een professionele website straalt vertrouwen uit. Nieuwe en bestaande klanten nemen sneller contact op wanneer zij merken dat jij veel aandacht hebt gestoken in je website. Gebruikersvriendelijk, conversiegericht en veilig. Dat krijg je wanneer je een website laat maken door Web Wings. Wil jij tegen een scherpe prijs jouw website laten maken in Gulpen? Dan zit je bij ons helemaal goed!

Liever producten verkopen via jouw site? Kijk dan bij onze webwinkels.
JOUW WEBDESIGN BUREAU VOOR EEN

Vliegensvlugge website

Maak kennis met onze manier van werken of vraag direct een offerte aan.

  Jouw webdesign bureau in Gulpen voor een

  Professionele website

  Een professionele website in Gulpen is de beste manier om jouw bedrijf online op de kaart te zetten. Wij kunnen jou hierbij helpen! Onze creatieve webspecialisten creëren namelijk een compleet nieuw en modern webdesign voor jou dat niet alleen aansluit op jouw huisstijl, maar ook nog eens geheel mobiel- en zoekmachinevriendelijk is. Uiteraard staan hierbij de smaak, de wensen en ideeën van jou als klant centraal. Wel geven wij altijd ons eerlijke en deskundige advies en zorgen wij ervoor dat je websitebezoeker een zo positief mogelijke gebruikerservaring beleeft. Op deze manier trek jij steeds meer nieuwe klanten aan en kan jouw bedrijf optimaal groeien. Dit zul je dan ook zeker terugzien in je conversie!

  web wings website Gulpen
  website laten maken
  Samenwerken met Web WIngs?

  Website van A tot Z

  Als je een website laat maken door Web Wings in Gulpen, ben je gegarandeerd van een technisch sterke, gebruiksvriendelijke en goed ogende website die jouw klanten verleid om dat ene product bij jou te kopen of die ene dienst bij jou af te nemen. Door de steeds stijgende conversie verdien je je nieuwe website snel en gemakkelijk weer terug. Bovendien vormt jouw website met uniek webdesign een mooi visitekaartje voor jouw bedrijf, maar kan deze ook worden ingezet als marketingmiddel.

  Bij ons geen maandelijkse kosten, maar een all-in prijs met onder andere inbegrepen:

  WordPress website

  Responsive design

  SSL-Certificaat

  SEO-technisch klaar

  Contactformulier

  Google Analytics en Recaptcha

  Blog, portfolio en reviewmogelijkheid

  Handleiding

  NEEM EEN KIJKJE

  Bij onze projecten

  Wij kunnen nog uren doorpraten over waarom wij de geschikte partij zijn voor het opzetten van jouw professionele website, maar uiteindelijk vertellen succesverhalen zichzelf. We hebben al honderden klanten blij mogen maken met een nieuwe website. Ben jij ons volgende succesverhaal?

  Neem eens een kijkje bij onze cases en vorige projecten en ontdek de mogelijkheden. Wij staan in ieder geval al te popelen om een website voor jou te creëren die omhoog schiet in de zoekresultaten!

  Mockup conceptual
  Ons stappenplan voor

  Webdesign

  01

  Kennismaking

  We plannen een vrijblijvend intakegesprek, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. In deze offerte vind je een scherpe all-in prijs. Bij goedkeuring gaan wij van start!

  02

  Concept

  Op basis van jouw input gaan wij aan de slag met het eerste concept. Hierna plannen we een feedbackmoment in om samen het concept te doorlopen. Met deze feedback gaan wij weer aan de slag.

  03

  Ontwikkeling

  Na bespreking van het concept gaan wij de gehele website realiseren, met weer een aantal feedbackmomenten gedurende dit proces. In deze fase werken we naar het eindproduct toe!

  04

  Oplevering

  Vervolgens verzorgen wij de livegang en nazorg van de website. Hierbij nemen wij alles uithanden.  Ook geven we je instructies over hoe je de site eenvoudig zelf kunt bewerken.

  05

  Vermarkten

  Jouw website is geen doel, maar een middel. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken. Hier kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing het verschil maken. Wij bieden na afronding een vrijblijvend adviesgesprek.

  Onze werkwijze bij het maken van

  Websites in Gulpen

  Bij ons kun je terecht met al je wensen op het gebied van webdesign. Wanneer je contact met ons opneemt, nemen we samen door wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. We maken een uniek plan dat aansluit op jouw specifieke wensen en ideeën en geven hiervoor een offerte op maat. Je hoeft je bij ons nooit druk te maken over onverwachte kosten, want alle werkzaamheden die wij voor jou uitvoeren bij het maken van een website in Gulpen, zijn inbegrepen in deze prijs.

  Zodra jij akkoord bent met de offerte, gaan wij aan de slag om de meest aantrekkelijke website binnen jouw branche te maken. Dit doen wij aan de hand van het handige en veelzijdige WordPress. Hierdoor kun je alle content (zoals landingspagina’s, teksten, foto’s, nieuwsberichten enz.) gemakkelijk zelf aanpassen of uitbreiden in een later stadium. Uiteraard voorzien we jouw website ook van een responsive design, zodat je website ook via de smartphone gebruiksvriendelijk is. Uiteraard wordt het design van je nieuwe SEO-vriendelijke website volledig afgestemd op jouw gewenste huisstijl, zodat de website een mooie weerspiegeling én introductie van jouw bedrijf vormt.

  Met trots zijn deze

  Klanten in de wolken

  Enthousiaste, inspirerende mensen met passie!

  Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie. Dankzij hun harde werk en inzet heb ik al na enkele weken geweldige resultaten kunnen zien in de verkoop en klantbetrokkenheid bij sociale media. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online marketing van harte aanbevelen.
  Joanna Swiniarska
  Eigenares SensoLife

  Heel tevreden!

  Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten en maken dit ook waar. Je wordt op tijd voorzien van betrouwbaar advies en ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
  Mieke van Wersch
  Eigenares Yogastudio Mieke van Wersch

  Echte partners in business!

  De Web Wings medewerkers hebben ons de afgelopen drie jaar met raad, daad en heel veel betrokkenheid ondersteund met het ontwikkelen van onze websites en het optimaliseren van onze vindbaarheid op internet. Een klantgerichte club, altijd stand-by. Echte partners in business!
  Marco Huiskens & Monique Haine
  Cordewener verkeersschool
  online marketingbureau
  Verbeter de

  Online vindbaarheid

  Het maken van websites is slechts een klein deel van ons uitgebreide aanbod aan diensten. Een technisch geoptimaliseerde website is namelijk niet voldoende om op de eerste pagina van Google terecht te komen. De positie van de website hangt sterk af van de concurrentie in de desbetreffende markt. Ons deskundige online-marketingteam biedt daarom ook verschillende soorten SEO-diensten aan. Zo kunnen onze web developers en online marketeers samenwerken om jouw bedrijf zichtbaar te maken in de zoekmachines, zodat jouw bedrijf optimaal kan groeien en jouw klantenaantal aanzienlijk zal stijgen.

  Ben jij klaar om de concurrentie voorbij te vliegen? Neem dan contact met ons op of zie de SEO-pagina voor meer informatie over onze SEO-diensten.

  Onze diversiteit in

  WordPress websites

  Web Wings biedt voornamelijk websites aan die gemaakt zijn in WordPress. Het grootste voordeel aan een WordPress-website is dat deze zeer gebruiksvriendelijk is. Zo heb je zelf ook de mogelijk om teksten, blogartikelen en afbeeldingen toe te voegen. Daarnaast is WordPress ook zoekmachinevriendelijk, heeft het een groot aanbod aan plug-ins en bestaat er de mogelijkheid om eigen socialmediakanalen te integreren. Binnen WordPress zijn veel mogelijkheden qua opmaak en design, waardoor jouw website zo kan worden ontworpen dat deze perfect de sfeer en visie van jouw bedrijf in Gulpen weergeeft. Het is dan ook niet voor niets dat meer dan 30% van alle websites wereldwijd gemaakt zijn met WordPress.

  Web Wings helpt klanten door heel Limburg. Zo hebben wij tevreden klanten in Brunssum, Echt, Stein, Venray, Geleen en omstreken.

  BEKIJK HIER

  Al onze diensten

  Vindbaarheid

  Bij Web Wings zien wij een website als een middel. Als je website niet vindbaar is, wordt de volledige potentie niet benut. Daarom ligt onze focus op de vindbaarheid binnen Google.
  Lees meer

  Webdesign

  Jouw online positionering begint bij een moderne website die op alle apparaten goed te bekijken is. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker centraal staat bij het ontwerpproces.
  Lees meer

  Social Media

  Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is social media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
  Lees meer

  Grafisch

  Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.
  Lees meer