fbpx

Nina Geuskens

Marketing Manager

Hoi! Mijn naam is Nina Geuskens en ik ben Marketing Manager bij Web Wings.

Ik ben bij Web Wings begonnen als Trainee. Na het afronden van de bachelor International Business Communication aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en de master Business Communication & Digital Media aan Tilburg University was het tijd om mijn opgedane kennis in de praktijk te gaan toepassen.

Na het afronden van het Traineeship heb ik de kans gekregen om mij als Projectmanager SEO binnen Web Wings verder te ontwikkelen, waarna ik ben doorgegroeid tot Marketing Manager. Ik houd mij dagelijks bezig met allerlei werkzaamheden rondom SEO, om zo de online vindbaarheid van onze klanten te verbeteren. Daarnaast ben ik ook het aanspreekpunt voor klanten en collega’s, begeleid ik het inwerktraject van trainees en stagiaires en stimuleer ik de samenwerking tussen de verschillende teams binnen Web Wings. Vol enthousiasme zet ik mij dan ook elke dag in om de concurrentie voorbij te vliegen.

Ik houd van plannen, ben allergisch voor spelfouten en communicatie is echt mijn ding. Ik voel me op mijn plek bij Web Wings en hoop samen met het team nog veel mooie resultaten te behalen!
En in mijn vrije tijd? Die breng ik graag door met vrienden en familie. Daarnaast krijg ik een big smile van puppy’s, kipnuggets en een cerveza (of cuarenta y tres) in de Spaanse zon. ¡Adiós!

Artikelen van Nina Geuskens