fbpx
Vlieg de concurrentie voorbij!

Het ultieme SEO stappenplan voor meer omzet

Dit GRATIS E-book onthult de geheime stappen die worden toegepast door de marktleiders binnen de online marketing. Met deze krachtige stappen open jij de deuren voor meer klanten. Gebruik dit gratis e-book om voor 1000’en euro’s aan extra omzet te genereren.

De strateeg verslaat altijd de tacticus

Met dit in gedachten, haasten we ons niet zomaar om trefwoorden te selecteren en blindelings te beginnen met het implementeren van onze tactieken. Elk bedrijf en elke sector is anders, dus we benaderen elke SEO-campagne met een aangepaste aanpak en volgen deze 3 stappen om ervoor te zorgen dat we jouw concurrentie elke keer voorbij vliegen.
01

Beoordelen

Eerst, beoordelen we de website op basis van structuur, het aantal pagina’s, het indexatiegedrag en het linkportfolio. We voeren een grondige markt- en concurrentieanalyse uit in jouw branche. Wij laten geen middel onbeproefd, we graven echt diep om erachter te komen wat jouw concurrenten precies doen. Vervolgens onderzoeken we het profiel en de prestaties van jouw site in vergelijking met de concurrentie.

02

Ontwikkelen

Op basis van onze beoordeling stellen we zorgvuldig een strategie samen die de zwaktes van jouw concurrenten blootlegt. Hiermee werken we een plan uit om de concurrentie voorbij te vliegen. Van het onderzoeken van de concurrentie tot het vinden van de meest winstgevende zoekwoorden en sleutelzinnen. We doen elke stap extra om voor jouw de beste resultaten te behalen

03

Uitvoeren

“Een doel zonder plan is slechts een wens”. Na het opstellen van de strategie, gaan we doelgericht aan de slag om de gewenste resultaten zo snel mogelijk te realiseren. We verspillen dus geen tijd om in actie te komen met onze bewezen SEO-strategie. Onze behulpzame specialisten houden je op de hoogte van de vooruitgang en geven je graag advies in het verdere proces. We doen er alles aan om voor jou het beste resultaat te behalen.

Het heeft ons geholpen een nummer 1 positie te behalen in een erg concurrerende branche, namelijk: Architectuur. Als je als bedrijf wilt groeien? Raden wij Web Wings van harte aan!
Bruce Verdonschot
Architect bij Bruis architectuur
Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten. Ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!
Mieke van Wersch
Eigenaar Yogastudio Mieke van Wersch
Klantgericht en betrouwbaar advies voor alles wat zich online afspeelt.
Snelle en goede service voor website onderhoud en aanpassingen.
Voor ons het juiste bedrijf om ons website-beheer!
Guus de Mulder
Autoverhuurder Venray
Meten is weten

94% Van de consumenten zoekt online voor ze een aankoop doen

Niet alle zoekresultaten die op pagina 1 staan van Google zijn hetzelfde. Wanneer je kiest voor een Google AdWords strategie, mis je waarschijnlijk het grootste deel van de zoekers.
Hoeveel verkeer mis je dan precies?
Gemiddeld klikt slechts 15% van de zoekers op een advertentie. Het overgrote gedeelte van de zoekers klikt op een van de organische resultaten. Dus, als je voor jouw verkeer uitsluitend afhankelijk bent van Google AdWords, loop je gemiddeld 85% van het verkeer mis dat zoekt via Google.

Daarom levert een strategie gericht op organische bezoekers meer op en blijft het resultaat tevens langer merkbaar.

Download nu tijdelijk nog geheel gratis het ultieme SEO stappenplan

Dit GRATIS E-book, onthult de geheime stappen die worden toegepast door de marktleiders binnen de online marketing. Met deze krachtige stappen open jij de deuren voor meer klanten. Gebruik dit gratis e-book om voor € 1000’en euro’s aan extra omzet te genereren.