web analytics
Terug naar overzicht

De Web Wings Inhaakkalender van 2021

We zwaaien 2020 uit! Welkom 2021! Over het algemeen weten wij natuurlijk niet wat het jaar gaat brengen, maar we hopen natuurlijk was dat we er een topjaar van gaan maken. 1 ding mag aan het begin van een nieuw jaar sowieso niet missen.

De nieuwe Web Wings Inhaakkalender!

Welke feestdagen vind je in de Inhaakkalender?

Er zijn gedurende het jaar altijd behoorlijk wat belangrijke feestdagen die jij als bedrijf niet mag missen. Op Social Media is het haast onbeschoft om op feestdagen zoals 1 januari, kerst of pasen niets online te zetten. Daarnaast zijn er ook een heleboel dagen waarop iets “ludieks” wordt gevierd. Bijzondere dagen noemen we dat. Denk aan Knuffeldag of de verjaardag van Google. Uiteraard hoef je deze data niet allemaal in jouw agenda te schrijven. Wij hebben namelijk 1 groot overzicht van gemaakt. In de Web Wings Inhaak kalender, vind je de belangrijkste feestdagen op een rij. Zo zie je in een oogopslag welke feestdagen er allemaal zijn en kun je hierop inspringen. Met de inhaakkalender weet je zeker dat jouw content altijd relevant is!

Gerelateerd nieuws:  ChatGPT: de nieuwe AI-technologie die de wereld verandert

inhaakkalender 2021

Hoe gebruik je een Inhaakkalender?

In eerste instantie is het vooral handig voor jou om te weten welke feestdagen dit jaar aandacht dienen te krijgen. Deze handige kalender met bijzondere dagen kun je zowel binnen jouw bedrijf als op jullie Social Media Kanalen gebruiken. Zo weet je zeker dat je geen enkele feestdag mist! Download je onze kalender? Dan kun je hem zowel digitaal als analoog gebruiken. Deze speciale 2021 kan gemakkelijk op de muur gehangen worden in jouw kantoorruimte! Het is ook een handig document om rond te sturen naar al jouw collega’s. Zo weet je zeker dat iedereen met de neus dezelfde kant op staat. Een kalender met speciale feestdagen is niet alleen voor de planning handig namelijk.

Download hier jouw Web Wings Inhaakkalender!

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, eigenaar en oprichter van Web Wings. Ondernemen zit al van jongs af aan in mijn bloed. In 2011, op 17-jarige leeftijd, begon ik al met mijn eerste bedrijfje TiTaTosti. Hiermee verkocht ik elk weekend unieke tosti’s bij verschillende cafés en op lokale evenementen.

Recent nieuws

16 februari 2024

Scammers actief onder Web Wings naam

5 februari 2024

Google Consent Mode v2: een nieuwe stap in gebruikers privacy en Google Ads – Neem actie voor 6 maart 2024

21 december 2023

Web Wings neemt Creamy Concepts onder haar vleugels

9 november 2023

7 tips voor de beste seo blog

7 november 2023

Hoe moet je email marketing inzetten?