Hoi! Ik ben Rianne Kierkels en ik werk sinds maart 2021 bij Web Wings. Begonnen als trainee mag ik mij nu online marketeer noemen. In 2020 verloor ik door de coronacrisis mijn baan in de reisbranche. Heel jammer, maar zoals het bekende gezegde luidt: waar een deur dichtgaat, gaat er een nieuwe open. Ik besloot om een geheel nieuwe studie te gaan volgen, namelijk ‘Online Marketing en Communicatie’. Deze studie greep mij vanaf het eerste moment aan. Het is heel interessant om te leren hoe SEO werkt en alles wat daar bij komt kijken.

Bij Web Wings houd ik mij voornamelijk bezig met het schrijven van (SEO) teksten. Al heel wat blogs en websiteteksten komen van mijn hand. Iets wat ik erg graag doe en veel voldoening uithaal.

Ik ben erg blij dat Web Wings mij de kans heeft gegeven mijn studie in de praktijk toe te laten passen. Als experts op dit gebied heb ik al veel van hen geleerd en iedere dag leer ik nog bij.  En ik hoop dan ook dat ik samen met Web Wings kan groeien om de beste te worden op het gebied van SEO en online marketing.