Micro junior marketeer

Mijn naam is Mirco Dubois, ik ben 24 jaar oud en momenteel studeer ik Commerciële economie aan Zuyd Hogeschool te Sittard.

Toen ik bij Web Wings was begonnen was het nog een klein bedrijf met slechts enkele klanten. Hier ben ik toen der tijd begonnen als stagiair en tijdens deze periode heb ik Web Wings zien groeien. Er bleek een match te zijn tussen Mirco en Web Wings want al vrij snel na de stage werd mij de optie aangeboden om als Parttime Junior Marketeer te werk te gaan.

Voordat ik mijn stage bij Web Wings was begonnen, was ik al geïnteresseerd in de verschillende aspecten van online marketing. Helaas, wordt dit nauwelijks behandeld tijdens je opleiding en dien je dus meer de hef zelf in handen te nemen. Tijdens de stage bij Web Wings heb ik mij echter volledig gestort op SEO en heb ik hier al veel over geleerd.

Web Wings is een bedrijf met een jong enthousiast team die alles op alles zet om het best mogelijke resultaat te behalen. Bovendien hangt er een informele werksfeer die veel positieve effecten heeft op de medewerkers en daardoor bijdraagt aan een beter resultaat voor de klant. Zo krijgen wij vaker te horen dat klanten zeer tevreden met de diensten en het werk zijn.

Buiten Web Wings heb ik mij afgelopen jaar vrijwillig ingezet voor Onafhankelijk Maastricht. Hier heb ik mij bezig gehouden met het optimaliseren van de website op het gebied van SEO, maar ook kleine updates. Dit allemaal om meer aandacht te creëren tijdens de Inkom in Maastricht. SEO is daardoor niet alleen iets waar ik mee bezig ben tijdens Web Wings, maar ook buiten het werk om.

Bij Web Wings ben ik werkzaam binnen de afdeling SEO.

Ik ben daarom ook super enthousiast om na mijn stage te werken bij Web-Wings. Als Jr. marketeer werk ik mee met SEO, WordPress, AdWords en het onderhouden van social media kanalen voor klanten.