085 130 0595
info@web-wings.nl

Mirco Dubois

Online marketeer

Hoi, ik ben Mirco Dubois, 27 jaar oud en momenteel ben ik bezig met mijn master.
Toen ik bij Web Wings begon was het nog een klein bedrijf met slechts enkele klanten. Toendertijd ben ik hier begonnen als stagiair en tijdens deze periode heb ik de organisatie zien groeien. Al snel werd duidelijk dat er een match was tussen Mirco en Web Wings. Sindsdien ben ik binnen Web Wings werkzaam als parttime Junior Marketeer.

Web Wings is een bedrijf met een jong enthousiast team dat alles op alles zet om het best mogelijke resultaat te behalen. Bovendien hangt er een informele werksfeer die veel positieve effecten heeft op de medewerkers en daardoor bijdraagt aan een beter resultaat voor de klant. Zo krijgen wij vaker te horen dat klanten zeer tevreden zijn met de diensten en het werk. Buiten Web Wings heb ik mij in de periode van 2020 - 2021 vrijwillig ingezet voor Onafhankelijk Maastricht. Hier heb ik mij bezig gehouden met het optimaliseren van de website op het gebied van SEO, maar ook kleine updates. Dit allemaal om meer aandacht te creëren tijdens de Inkom in Maastricht. SEO is daardoor niet alleen iets waar ik mee bezig ben tijdens Web Wings, maar ook buiten het werk om.

Bij Web Wings ben ik werkzaam binnen de afdelingen SEO en Webdesign. Hier werk ik met WordPress, verschillende analytische tools op het gebied van SEO en meer.