max hoenen

Mijn naam is Max Hoenen, ik ben 20 jaar en studeer Commerciële Economie aan Zuyd Hogeschool te Sittard.

Mijn naam is Max Hoenen, ik ben 21 jaar en studeer Commerciële Economie aan Zuyd Hogeschool te Sittard.

Ik ben bij Web Wings begonnen als stagiair. Gedurende mijn stage bleek dat Web Wings en Max een goede match was. Vandaar dat ik nu bij Web Wings werk als Junior Marketeer.

Voordat ik bij Web Wings werkte, lag mijn interesse al bij de verschillende aspecten van SEO. Zo heb ik voorafgaand aan mijn stage de cursus Online Marketing van Google afgerond. Daarnaast miste ik SEO in mijn opleiding. Ik heb ook gemerkt dat het erg fijn is om de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie, toe te passen bij Web Wings. De theorie kan ik dus meteen gebruiken in de praktijk.

Het leuke aan Web Wings is het jonge enthousiaste team. Dit zorgt voor een informele werksfeer die in positieve zin bijdraagt aan een goed resultaat voor de klant. Klanten vertelde mij namelijk dat zij erg tevreden zijn over Web Wings. Dit is natuurlijk fantastisch.

Naast het werk bij Web Wings sta ik 4 dagen per week op het voetbalveld. Ik ben namelijk scheidsrechter bij de KNVB en voetbal natuurlijk ook zelf. Wanneer ik niet op het voetbalveld te vinden ben zit op de fiets (mountainbike of racefiets) of ben ik aan het hardlopen. Kortom, sporten is erg belangrijk.

Bij Web Wings werk ik mee met SEO, WordPress, Nieuwsbeest en nog veel meer.

Ik werk mee met SEO en WordPress.