web analytics

Luc Raets

Online marketeer

Hallo daar!

Mijn naam is Luc Raets, ik ben een 26 jarige jongeman die als online Marketeer bezig is om de online omgeving van onze klanten nóg beter te maken! Daarnaast werk ik ook veel aan de projecten binnen Web Wings, een interne- en externe SEO-specialist dus! Na een half jaar stage te hebben gelopen bij Web Wings was ik zeer te spreken over het feit dat ik langer mocht blijven. Het is leuk werk, maar het team eromheen is nóg leuker! Nog een belangrijk feitje: ik ben de, door mezelf gekroonde, koning casual friday!

Momenteel studeer ik nog Commerciële Economie op Hogeschool Zuyd in Sittard, waar ik in mijn afstudeerfase zit. Hiervoor heb ik al een opleiding afgerond op Leeuwenborgh, namelijk het versnelde traject Marketing en Communicatie medewerker niveau 4. Ik heb her en der nog een baantje gehad, maar besloot dat ik mijn passie voor marketing toch verder wilde uitbreiden via een HBO!

Vrije tijd moet ook goed besteed worden! Hierin ben ik vaak te vinden bij vrienden, hou ik wel van een spelletje spelen, hockey ik en tevens ben ik actief in de lokale politiek van Landgraaf. Een voetbalwedstrijd of een concert bezoeken ben ik ook zeer zeker niet vies van!