fbpx

Luc Raets

Jr. marketeer

Hallo daar!

Mijn naam is Luc Raets, ik ben een 25 jarige jongeman die als jr Marketeer bezig is om de online omgeving van onze klanten nóg beter te maken! Na een half jaar stage te hebben gelopen bij Web Wings was ik zeer te spreken over het feit dat ik langer mocht blijven. Het is leuk werk, maar het team eromheen is nóg leuker! Nog een belangrijk feitje: ik ben de, door mezelf uitgesproken, koning casual friday!

Momenteel studeer ik nog op het excellence traject van Commerciële Economie op Hogeschool Zuyd in Sittard, waarbij ik een uitstroom richting e-commerce of neuromarketing ga kiezen. Hiervoor heb ik al een opleiding afgerond op Leeuwenborgh, namelijk het versnelde traject Marketing en Communicatie medewerker niveau 4. Ik heb her en der nog een baantje gehad maar besloot dat ik mijn passie voor marketing toch verder wilde uitbreiden via een HBO!

Vrije tijd moet ook goed besteed worden! Hierin ben ik vaak te vinden bij vrienden, hou ik wel van een spelletje spelen en tevens ben ik actief in de lokale politiek van Landgraaf. Een voetbalwedstrijd of een concert bezoeken ben ik ook zeer zeker niet vies van!