085 130 0595
info@web-wings.nl

Hans Hoedemakers

SEA-marketeer

Hey! Ik ben Hans, jouw SEA-specialist bij Web Wings. Dagelijks werk ik aan het finetunen van campagnes met veel energie en een scherpe blik. In de digitale marketing wereld sinds 2018, waar ik begon met SEO en een stukje SEA en social. Maar mijn toegespitste specialisatie begon in 2021 toen ik me toelegde op alle aspecten van paid search.

Of je nu naar iemand zoekt voor Google Ads, Bing Ads, Google Analytics, Google Tag Manager of marketplaces zoals bol.com en Amazon, ik heb de tools en kennis om het beste uit jouw advertenties en de data achter jouw website te halen. Met mijn team zorg ik week na week voor strategieën en optimalisaties die je zo zichtbaar maakt in Google dat zelfs onze kantoorhond Lilo jou op Google kan vinden.

Naast mijn werk met campagnes en data-analyses, haal ik er veel plezier uit om voor toffe artiesten muziek te produceren, zoals asteria uit Nieuw-Zeeland, die een contract heeft bij Universal Music Group. Ik produceer voornamelijk hyperpop en techno tunes en ik blend vaker de twee genres samen tot 1 geheel aangezien ze goed bij elkaar passen.

Dus, voor betaalde zoekresultaten, doormeten van website + paid search data en zichtbaarheid in marketplaces zorg ik ervoor dat we samen de juiste noot raken!