Gijs junior marketeer

Hi! Ik ben Gijs Biemans, 20 jaar oud en volg momenteel de studie Commerciële Economie aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven.

In de eerste twee jaar van mijn opleiding heb ik veel theorie geleerd en vaardigheden ontwikkeld. Door projecten is mijn interesse in de online marketing gegroeid.

Nu zit ik in het derde jaar van mijn opleiding, waarin het de bedoeling is dat ik een half jaar stage ga lopen. In deze periode wordt het mogelijk mijn kennis in praktijk te testen en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik ben erg enthousiast dat ik dit bij Web Wings kan doen, omdat ik hier terecht ben gekomen in een jong en enthousiast team dat bereid is tijd in mij te steken. Hierdoor kan ik mezelf optimaal ontwikkelen tijdens mijn werkzaamheden.

Ik werk mee met activiteiten zoals SEO, SEA (Google AdWords), websites bouwen via WordPress en content bedenken voor sociale media kanalen en er zal een eerste kennismaking met Photoshop plaatsvinden.

Online marketing wordt steeds belangrijker en hier wil ik mij dan ook graag in ontwikkelen. Door deze ontwikkeling zal ik in de toekomst klanten naar wens kunnen bedienen.

.