fbpx

Amien Hijazi

Online marketeer

Hallo Allemaal! Mijn naam is Amien Hijazi, ik ben 25 jaar oud en ik ben momenteel bezig met een traineeship tot SEO-marketeer bij Web Wings.

In december 2020 ben ik afgestudeerd van de opleiding Commercieel Management op Zuyd Hogeschool in Sittard. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen en hier heb ik veel geleerd omtrent online marketing. Tijdens deze stages en mijn tijd op school heb ik geleerd wat mijn sterke punten zijn en wat ik echt leuk vind om te doen.

Door de jaren heen heb ik geleerd waar mijn interesses liggen en waar ik voldoening uit haal. Ik heb gekozen om deze traineeship bij Web Wings te volgens, omdat ik me graag wou specialiseren in SEO. Verder wil ik mijn kennis op basis van online marketing blijven verbreden door te blijven leren, zowel bij Web Wings als er buiten.

Ik kan mezelf ook het beste omschrijven als leergierig, analytisch, creatief en ambitieus. Ik ben mijn traineeship ook met veel enthousiasme begonnen bij dit jonge, dynamisch en ambitieuze team. Tot slot kijk ik ernaar uit om samen met dit jonge team te groeien!