fbpx
Terug naar overzicht

Theorie Ster

In 3 maanden tijd op nummer 1 in Google binnen de concurrerende rijscholen branche.
Overzicht
TheorieSter bied een van de beste online theoriecursussen aan van heel Nederland, maar de concurrentie online om bovenaan in Google te komen is moordend. Toen we begonnen met de SEO zaten we midden in de corona pandemie van 2021, en iedereen en alles ging online. Er kwamen dus ook steeds meer concurrenten bij. We waren dan ook super enthousiast toen TheorieSter, bij ons als klant begon voor SEO over heel Nederland.
KLANT
Theorie Ster
Sector
Transport en logistiek
Diensten
SEO, SEA, Logo Design
Klant sinds
2021
Klantcase Theorie Ster

De opdracht

Een van onze eerste klanten ooit was rijschool Cordewener in Maastricht. Sindsdien hebben we nog zeker 20 rijscholen websites door heel Nederland mogen helpen met hun website, foto’s, SEO en /of social media. Elke keer met top resultaten! En door die cases heen hebben we erg veel geleerd over de rijscholen wereld en hoe we deze klanten snel hoog in Google krijgen. Echter het plafond is voor een lokale rijschool relatief snel bereikt.

Des al niet te min zijn we, door het inzetten van onze expertise en kennis van de rijscholen wereld, in relatief korte tijd de concurrentie voorbij gevlogen. Toen we begonnen was de website pas net nieuw en kreeg nauwelijks tot geen verkeer. Binnen 6 maanden na de start zaten we al op 3.000 organische bezoekers, en 2 maanden later hadden we dit alweer verdubbeld.

Daarnaast hebben we een adviserende en ondersteunende rol gespeeld in de social media strategie. Dankzij de inzet van de klant en onze advertenties en ondersteuning heeft deze klant binnen één jaar al meer dan 4.000 volgers op Instagram en meer dan 1.000 YouTube abonnees. Vanuit Web Wings geven we namelijk gevraagd en ongevraagd advies aan onze klanten en partners.

theoriester

Onze aanpak

01

Onderzoek

Een uitgebreid onderzoek naar concurrenten en de markt leidde tot een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en actieplan.

02

Kennis

Alle opgedane kennis uit eigen cases in de rijscholen branche werd gecombineerd en er werd intern een brainstorm sessie gehouden om het onderzoek en de eerder opgedane kennis te combineren en te bespreken en hier een plan van aanpak voor op te maken.

03

Creatie

Naast tientallen pagina’s en teksten die werden geschreven werd de bestaande website op de schop gedaan met een redesign.

04

Netwerk

Door de vele rijscholen die we al als klant hadden hebben we een uitgebreid Linkbuilding netwerk voor deze niche en zijn bestaande partner ook gecontacteerd om hoge kwaliteit relevante links te plaatsen voor TheorieSter.

05

Resultaat en terugkoppeling

De resultaten en posities werden dagelijks gemonitord en waar nodig werd de strategie bijgeschaafd. Vervolgens in verschillende gesprekken intern en met de klant werden optimalisaties besproken en doorgevoerd voor nóg betere resultaten te behalen.

Geweldige resultaten binnen een korte tijd!

Samir Amiri
Eigenaar Theoriester
Wat we hebben bereikt

Behaalde successen

25 bezoekers per maand voor de start
300+ bezoekers in de eerste maand
2500+ bezoekers in de eerste 6 maanden
6000+ bezoekers in de 9e maand

Bekijk ook deze cases

checkmark-circle