taxi connect laptop klein
taxi connect logo

Klant: Taxi Connect

Diensten: Website aanpassingen, SEO, SEA, Social Media Marketing

Project informatie

Meer als een jaar geleden kregen we de opdracht van Taxi Connect om hun website taxiconnect.nl te laten ranken in Google op onder andere het zoekwoord “Taxi Eindhoven”. Na het volbrengen van deze opdracht gingen we eind 2018 samen met Emmal en Patrick aan tafel om de nieuwe strategie voor 2019 uit te stippelen.

De branding van Taxi Connect is in Eindhoven al wel bekend, zo rijden er al veel taxi’s rond met het rode 040 7×7 daklicht van het bedrijf. Alleen op online marketing gebied was er nog veel winst te behalen. Zo liep er nog geen social media campagne, kon de website beter en werd er met SEO nog maar op enkele dorpen en steden gericht. Iedere maand breidt de site uit met nieuwe landingspagina’s en blijven we constant de SEO optimaliseren middels nieuwe content en linkbuilding. Verder helpen we ze ook uit met het vernieuwen en verbeteren van de SEA strategie.

Om de strategie strak en actueel te houden, spreken we met Emmal en Patrick op het einde van ieder kwartaal af om de resultaten te analyseren en te kijken naar wat er nog beter kan. Op deze manier kunnen we op basis van de marktexpertise van de heren, de beste online marketing aanpak realiseren.