kindersofa laptop klein
kindercentrum de kindersofa logo

Klant: KinderSofa

Diensten: Website

Project informatie

Mieke en Jessie kwamen bij ons met een verouderde website, ze waren op zoek naar een betrouwbare partner die de website kon vernieuwen en het daarna ook kon onderhouden.

Naast het vernieuwen van het gehele design hebben we ook een op maat gemaakte plugin geschreven om het aanpassen van specifieke teksten zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de KinderSofa.

Daarnaast onderhouden we de website voor Mieke en Jessie en zorgen we dat alle updates ruim op tijd gedaan worden, om te voorkomen dat er veiligheidsproblemen kunnen ontstaan.

Mieke en Jessie

“Web Wings heeft voor ons een website ontwikkeld die duidelijk en overzichtelijk is voor iedereen.  Ook onze eigen ideeën wat betreft de vormgeving werden meegenomen in het ontwerp. Zo ontstond onze mooie website waar we trots op zijn. Verder worden kleine aanpassingen erg snel uitgevoerd en wordt er meteen gereageerd op een verzoek. Dat is prettig in de samenwerking.

Ook van nieuwe klanten horen we vaak dat de website aanspreekt en duidelijk is.  We kunnen dus wel zeggen dat deze opdracht uitstekend is uitgevoerd.”