Housing laptop
housing ter veer logo

Klant: Housing ter Veer

Diensten: Website, SEO, SEA, Social Media Marketing

Project informatie

Toen we in contact kwamen met Housing ter Veer was er gelijk een leuke klik. Harry en Marijke zijn samen een verhuurmakelaar bedrijf begonnen in en rondom Eindhoven en zochten daarbij de hulp van een online marketingbureau om zichzelf goed online te positioneren.

De opdracht begon met het ontwerpen van een nieuwe website, toen deze af was zijn we voor Housing ter Veer van start gegaan met een SEO en SEA traject. Om de naamsbekendheid te vergroten hebben we een social media marketing campagne opgesteld en zorgen we ervoor dat de social media kanalen iedere week worden bijgehouden. Verder hebben we ook de visitekaartjes en E-mailhandtekeningen voor Harry en Marijke gemaakt.

Wij vinden dit een leuke en uitdagende opdracht en zijn blij met de leuke klik tussen Harry, Marijke en ons team.

Harry ter Veer

“Housing ter Veer is een startende onderneming met erg veel ambitie en enthousiasme in de verhuur van woonruimte. Een no-nonsens onderneming die zich laat begeleiden en adviseren met eenzelfde positieve drive aan adviseurs. Na onze eerste kennismaking met Web wings was er voor ons geen enkele drempel of belemmering om zakelijk in zee te gaan. Web wings is creatief, weet van aanpakken en wat heel belangrijk is bij de tot standkoming van een eigen website is : goed luisteren na de behoefte van de klant! En dan doet Web Wings. Snel, alert, professioneel en doelgericht! Met een goede after-sales, waarbij bereikbaarheid goed is geregeld. Voor Housing ter Veer is Web Wings van toegevoegde waarde. Dat is zeker!”