fbpx

Bundel

Van Rechtsbundel naar een gebundelde samenwerking.
Overzicht
De ambitie van Bundel is om een hoger niveau van zaken doen te creëren. Een niveau waarbij bedrijven op een professionele en correcte wijze met elkaar samenwerken. De specialisten van Bundel voorzien ondernemingen al sinds 2011 preventief van de juiste kennis en expertise op alle mogelijke terreinen. Bij Bundel kun je terecht voor zaken op onder andere de volgende gebieden: recht, accountancy, verzekeringen, incasso, privacy, vermogensbeheer en sales.
KLANT
Bundel
Sector
B2B
Diensten
Webdesign, SEO
Klant sinds
2019
Klantcase Bundel

De verhuizing van domeinen

Voorheen bekend als Rechtsbundel en ook Bundelpay, heeft het bedrijf gekozen de bedrijfsnaam te wijzigen. Hier komt veel bij kijken, zeker wanneer er geïnvesteerd is in SEO. Je wilt immers voorkomen dat er autoriteit verloren gaat.
Door een gerichte verhuizing van domeinnamen, is getracht het bezoekers- en positieverlies te voorkomen. Met een aanscherping van de SEO-strategie, is dit gelukt. Met een minimaal verlies (wat helaas niet te voorkomen is), is de nieuwe site gelanceerd. Het bundelen van onze krachten heeft tot dusver geleid tot een mooie samenwerking.

theoriester

Bekijk ook deze cases