auto karsmakers laptop klein
ack auto's

Klant: Autocentrum Karsmakers

Diensten: Website, plugins, bedrijfsfotografie

Project informatie

Toen we in gesprek gingen met Jeroen van autocentrum Karsmakers, had hij al een oudere site. Deze website was traag en niet voorzien van de https beveiliging verder was er geen mobiel vriendelijke versie van de site.

Daarom was dit het perfecte moment om de website eens goed te vernieuwen. Na goed overleg te hebben gevoerd, waren de wensen van Jeroen duidelijk. We zijn daarmee gelijk aan de slag gegaan. Een belangrijk punt van de website was de autodealer plugin die gebruikt wordt om het huidige aanbod van occasions te tonen op de website. Met deze plugin komen de auto’s ook op websites als autotrader en autotrack terecht.

Langs het vernieuwen van de website hebben we een fotoshoot gehouden om zo de compositie van alle afbeeldingen op de website zelf te kunnen bepalen. Zowel Jeroen als wij waren erg tevreden met de resultaten van deze shoot, het past perfect op de website.

Wij willen Jeroen graag bedanken voor het gestelde vertrouwen in Web Wings en de gastvriendelijkheid die vanaf dag 1 al super vriendelijk was.