Klant: 046 rijopleidingen

Diensten: SEO, SEA, website design, bedrijfsfotografie, social media

Project informatie

In de zomer van 2019 hebben wij een leuke samenwerking gehad met 046 rijopleidingen. Roger had de wens om zijn eigen rijschool op te starten en daarbij ook een mooie website met eigen foto’s erop. Op een zonnige avond hebben wij bij zonsondergang mooie foto’s weten te schieten van Roger en zijn prachtige rijles auto. Daarna hebben wij met deze foto’s een website voor hem gebouwd.

Stijn Peters
Eigenaar Dierenziekenhuis Eindhoven

“”

Simone Blösser
Make-up Artist

“Jasper heeft er voor gezorgd dat ik voor een klein budget toch een mooie website heb die ik zelf kan bijhouden met WordPress en Instagram. Ik ben hem hier heel dankbaar voor!”

Mieke Wersch

Heel tevreden over dit team. In een korte tijd hebben zij mijn website geoptimaliseerd, aangepast en onderhouden. Deze jongens weten waar ze over praten. Ik ben erg tevreden over hun snelle en goede service!

Mieke en Jessie

“Web Wings heeft voor ons een website ontwikkeld die duidelijk en overzichtelijk is voor iedereen.  Ook onze eigen ideeën wat betreft de vormgeving werden meegenomen in het ontwerp. Zo ontstond onze mooie website waar we trots op zijn. Verder worden kleine aanpassingen erg snel uitgevoerd en wordt er meteen gereageerd op een verzoek. Dat is prettig in de samenwerking.

Ook van nieuwe klanten horen we vaak dat de website aanspreekt en duidelijk is.  We kunnen dus wel zeggen dat deze opdracht uitstekend is uitgevoerd.”

Jeroen Karsmakers
Eigenaar ACK Auto's

“Grote bedrijven helpen je vaak minder persoonlijk en goed als startende of kleine ondernemers. Dat zeggen mijn klanten tegen mij en ik merk dit zeer zeker bij Jasper ook. Ik ben erg tevreden met de website en nieuwe foto’s maar vooral de werkwijze!”

Harry ter Veer

“Housing ter Veer is een startende onderneming met erg veel ambitie en enthousiasme in de verhuur van woonruimte. Een no-nonsens onderneming die zich laat begeleiden en adviseren met eenzelfde positieve drive aan adviseurs. Na onze eerste kennismaking met Web wings was er voor ons geen enkele drempel of belemmering om zakelijk in zee te gaan. Web wings is creatief, weet van aanpakken en wat heel belangrijk is bij de tot standkoming van een eigen website is : goed luisteren na de behoefte van de klant! En dan doet Web Wings. Snel, alert, professioneel en doelgericht! Met een goede after-sales, waarbij bereikbaarheid goed is geregeld. Voor Housing ter Veer is Web Wings van toegevoegde waarde. Dat is zeker!”

Hans Voorn
Dé makelaar van de Koper

“Uiterst innoverend doordenkend persoon die gedachten kan omzetten in werkende applicatie waardoor het werk eenvoudiger en sneller kan worden gedaan.
Wat hij niet zelf weet ziet hij als een uitdaging n zoekt hij op.”

Guus de Mulder
Autoverhuur de Mulder te Heide

Klantgericht en betrouwbaar advies voor alles wat zich online afspeelt.
Snelle en goede service voor website onderhoud en aanpassingen.
Voor ons het juiste bedrijf om onze website en SEO te beheren!

Evelien Postmes
Kindercoach

“Ik ben heel tevreden over- en blij met mijn website! De reacties na het rondsturen van de link waren zonder uitzondering enthousiast en lovend. Een prima start voor een bedrijf!”

De Slak
Aizatisch restaurant Eindhoven

“We hadden al langer een nieuwe website nodig en zijn nu erg tevreden met de nieuwe website en mooie foto’s.”