fbpx

Web Wings bestaat 5 jaar!

Dat willen wij met jou vieren op onze open dag 25 november.

Web Wings bestaat inmiddels vijf jaar! En dat willen wij graag met jullie vieren. Op vrijdag 25 november 2022 organiseren wij een open dag op ons kantoor in Sittard.

Iedereen is op deze dag welkom om met ons te komen proosten op ons vijfjarig jubileum. Ben jij een familielid, vriend of kennis van een van de Webbies en vind je het leuk om een kijkje te nemen op hun werkplek? Of ben jij een klant van Web Wings en zou je ons graag wat persoonlijker leren kennen? Dan zien wij jou graag op onze open dag op 25 november!

Wat kun je tijdens de open dag verwachten?

De open dag staat volledig in het teken van feest, kennismaking, kennis opdoen en nieuwe connecties maken. Om te beginnen verwelkomen wij jou graag met een lekker hapje en drankje. Vervolgens laten wij jou graag zien wat wij doen, waar wij werken en met wie wij werken. We stellen je voor aan het team en leiden je rond door ons bedrijf.

Natuurlijk organiseren wij ook wat activiteiten in het teken van ons werk en ons team.

  • Informatie over ons werk en onze projecten;
  • Een quiz met leuke prijzen;
  • Een escaperoom (gemaakt door één van onze teams)
  • Pingpong en voetbaltafel;
  • Leuke spelletjes;
  • Hapjes, drankjes en een goede sfeer.

Daarnaast zorgen wij dat Oranje in het WK ook te volgen is!

Meld je nu aan!

Wil jij deze bijzondere dag niet missen? Meld je dan gelijk aan! Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat er voor iedereen voldoende hapjes en drankjes aanwezig zijn. Ook kunnen wij zo andere voorbereidingen treffen om de open dag voor iedereen zo leuk mogelijk te maken.

Dus, heb jij vrijdag 25 november nog niets in je agenda staan en wil je graag kennis maken met ons bedrijf? Meld je dan hier aan! Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jou op ons kantoor te verwelkomen en samen de glazen te heffen.

Vrijdag 25 november vanaf 16:00 uur

Parkeren kan op onze parkeerplek of bij het VISTA College in onze straat.

Reserveer jouw plek op onze open dag!