Kindercentrum de Kindersofa

Project Informatie

Kindercentrum de Kindersofa
Periode: December - Maart 2018
Client: Kindercentrum de Kindersofa
Diensten: Website ontwikkeling op maat

Middels wat contacten in de omgeving werden wij gecontacteerd door kindercentrum de Kindersofa.

Ze hadden niet al te lang geleden al een keer de site laten vernieuwen door een ander bureau, maar waren niet tevreden over de huidige staat van de site en vonden het lastig wanneer er kleine aanpassingen gedaan moesten worden.

Voor ons een mooie klus om die problemen uit de wereld te helpen.

Werkzaamheden

We kozen ervoor om de site te ontwikkelen middels de talen HTML - CSS - Javascript, maar met een aangepast Wordpress beheerssysteem. Op deze manier werden we niet beperkt door de mogelijkheden binnen Wordpress en konden we lekker creatief aan de slag.

Toen het ontwerp en de configuratie van benodigde systemen was voltooid, hebben we iedere pagina binnen Wordpress zo geïntegreerd dat het heel makkelijk is aan te passen voor de eindgebruiker.

Verder kregen we van een externe fotograaf het beeldmateriaal aangeleverd, waarvan wij netjes de bestandsgrootte hebben verkleind voor optimale prestaties en laadtijden van de website.

  • Website op maat in HTML - CSS - Javascript.
  • Aangepast Wordpress beheersysteem.
  • Geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik.
  • Met een doorlopend onderhoudscontract.
  • Hosting beveiligd middels SSL certificaat.

Resultaat

Bekijk het eindresultaat op www.kindersofa.nl.

Bij dit project lag de nadruk op het design van de website. Zo waren we gebonden aan een bestaande huisstijl die wij binnen de site gingen toepassen, maar konden wij wel onze creativeit gebruiken om een combinatie te zoeken tussen de vrolijke kleuren en een modern design.

Met het nodige beeldmateriaal en verschillende elementen zijn we een heel stuk gekomen en hebben we weer een mooi project volbracht en daarmee onze klant tevreden gesteld.

Recensie Kindercentrum de Kindersofa

We zijn verrast door de gebruiksvriendelijkheid van het opgeleverde systeem en zijn ook erg tevreden over de nieuwe uitstraling. De jongens zijn erg persoonlijk en nemen direct actie, ik raad ze zeker aan.

Kindercentrum de Kindersofa Kindercentrum in Venray & Merselo

Meer opdrachten uit ons portfolio

Een complete website vanaf € 595,-!

We leggen je graag in detail uit wat we voor jou kunnen betekenen. Contact