Jeugdhulp Xtra

Project Informatie

Jeugdhulp Xtra
Periode: Januari - Maart 2018
Client: Jeugdhulp Xtra
Diensten: Website op maat met concepting sessie

We hadden al langer contact met Jeugdhulp Xtra voor wat kleinere opdrachten wat betreft ICT ondersteuning. We werden gevraagd om het een en ander op papier te zetten voor de ontwikkeling van een nieuwe website.

Naast de website op maat, boden we ook aan een concepting sessie te komen geven. Het bedrijf was net bezig met een gigantische uitbreiding van zowel personeel als huisvesting. Het was daarom extra belangrijk om in een keer alles goed te stroomlijnen qua kernwaarden en de communicatie naar buiten toe.

Werkzaamheden

Het was belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen hoe het bedrijf zich online wilt profileren, we hebben daarvoor een concepting sessie gegeven op locatie. Dit hebben we gedocumenteerd zodat het altijd nog nagekeken en e.v.t vernieuwd kan worden.

Het was belangrijk om de uitingen op de site af te stemmen aan wat er besproken was bij de concepting sessie. Een mooi voorbeeld van een iteratief proces. Zo gingen wij lekker creatief aan de slag en in feedback sessies werden concrete aanpassingen gedaan.

Wij ontwikkelen natuurlijk wel de site, maar het blijft het visitekaartje van de klant.

  • Website op maat in HTML - CSS - Javascript.
  • Concepting sessie op locatie.
  • Geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik.
  • Met een doorlopend onderhoudscontract.
  • Hosting beveiligd middels SSL certificaat.

Resultaat

Het eindresultaat is te vinden op www.jeugdhulpxtra.nl.
Een erg persoonlijke samenwerking, voor ons erg mooi om te zien hoe een bedrijf in zo'n korte tijd zo explosief kan groeien.

De organisatie Jeugdhulp Xtra was ook erg tevreden met ons resultaat en de klantvriendelijkheid, met korte lijntjes kunnen wij snel actie ondernemen en doen we ons best om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

In de komende tijd blijven wij de site up-to-date houden naar wens van Jeugdhulp Xtra, zo hebben we een doorlopende onderhoudsregeling en blijven we meedenken om de bedrijfsvoering van het bedrijf mee te laten groeien.

Recensie Jeugdhulp Xtra

We waren al met meerdere bedrijven in gesprek over een nieuwe website, we wisten al goed wat we wilden. Uiteindelijk kozen we voor Web Wings, door de laagdrempeligheid en het persoonlijke contact. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van deze heren.

Jeugdhulp Xtra Organisatie in Geldrop

Meer opdrachten uit ons portfolio

Een complete website vanaf € 595,-!

We leggen je graag in detail uit wat we voor jou kunnen betekenen. Contact