Altijd online met onze razendsnelle hosting

De servers zijn altijd in beheer van betrouwbare en gecertificeerde partners.

Hosting

Ben je van plan om een eigen site over je hobby te laten maken of een blog bij te houden tijdens een buitenlandse reis? Of wil je juist een grote webwinkel laten bouwen? Betrouwbare website hosting is essentieel, zeker in het geval van een commerciële website.

Als je webhosting bijvoorbeeld enige tijd niet werkt, is de kans groot dat je klanten misloopt. Maar ook als de website wel online is, kunnen er nog problemen optreden. Een haperende website kan namelijk tot een vervelende online ervaring leiden en daarmee ook klanten kosten.

Overal 24/7 snel in beeld

Voor de beste resultaten moet een website altijd en overal beschikbaar zijn.
Ook de snelheid is erg belangrijk, hiervoor gebruiken we razendsnelle SSD servers.
We garanderen uptime van 99,98% wat hoort tot een van de beste in Nederland.

Altijd een backup beschikbaar

Dagelijks maken onze servers backups van je gehele webhosting inclusief databases. Mocht er dus ooit iets misgaan met je hosting, dan zorgen wij dat alles teruggezet wordt.
Je hebt hiermee geen omkijken naar je hosting en kunt je focussen op wat telt.

6 Redenen waarom goede hosting belangrijk is

1

Online zijn

Internet is niet gebonden aan openingstijden. Je wilt dus ten alle tijden online zijn met je website. Vind jij dit niet zo belangrijk, dan vindt Google dat wel. Ben je niet ten alle tijden bereikbaar, dan word je slechter gewaardeerd door Google en dus ook minder goed gevonden.

4

Back-ups!

Als je site wordt aangevallen of er gaat iets mis, dan heeft een goede hoster altijd een back-up klaar staan voor je website. Je kunt dan terug naar een eerdere versie van je website. Wel mis je dan de gegevens tussen deze oudere versie en de dag waarop deze wordt teruggezet. Ons hosting systeem maakt dagelijks een back-up.

2

Updates en onderhoud

Bijvoorbeeld welke programmeertalen worden ondersteund. Op dit moment wil je graag dat je hosting PHP 7 ondersteunt. Dit is de nieuwste, veiligste en snelste versie van PHP, de code waarin een website is geschreven. Het up-to-date houden is belangrijk om je website veilig te houden.

5

Veiligheid

Welke beveiligingen voor je website heeft je hosting? Bijvoorbeeld tegen een aanval of tegen spam. Wordt je site getroffen door een aanval, dan weet iedereen dat dat een ramp kan zijn voor je business. Spam daarentegen wordt wel eens onderschat, dat kan een serieuze bedreiging vormen voor je vindbaarheid in zoekmachines.

3

Optimalisatie

Verschillende programmeertalen / platforms / websites hebben verschillende eisen. Dat betekent dat een server zo ingericht kan worden dat die optimaal functioneert voor een bepaalde programmeertaal, platform of website.

6

Snelheid

Snelheid zit hem niet alleen in je website, maar ook in je hosting. Als je een snelle site hebt die langzaam wordt gehost, dan is de website nog steeds traag. Heb je daarentegen een trage site die ook nog traag wordt gehost, dan resulteert dat in minder bezoekers door een slechte vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.

Altijd online met Web Wings

5 punten die onze betrouwbaarheid aantonen
  • Altijd online dankzij onze betrouwbare hosting partners.
  • Alle veelgebruikte betaalmethodes beschikbaar.
  • Je webshop is zoekmachine geoptimaliseerd.
  • Beschikbaar op alle apparaten.
  • We maken gebruik van magento, werelds beste webshop framework.
Contact