Frenken Motors

Project Informatie


Periode: Mei - Juli 2017
Client: Frenken Motors
Diensten: Website ontwikkeling & korte video

Frenken Motors kwam in Mei 2017 bij ons voor het vernieuwen van de inmiddels gedateerde website die ze hadden.

Er was al een fotograaf bij het bedrijf aan de slag geweest om het nodige beeldmateriaal te maken, dit konden wij gebruiken om de nieuwe website mooi en visueel te maken.

Frenken Motors had ook de wens om een filmpje te laten maken en bezoekers een digitale kijk in de werkplaats te kunnen geven, op een Google streetview-achtige manier.

Werkzaamheden

We kozen ervoor om de website te bouwen middels het Wordpress beheerssysteem, om het toegankelijk te maken om de site aan te passen en omdat het gemakkelijk te onderhouden is.

De fotograaf had meerder 360 graden foto's gemaakt, hiermee konden we de gebruiker laten rondkijken in de werkplaats en konden we de wensen van Frenken Motors met een simpele plugin volbrengen.

Qua video hebben we een korte presentatie gemaakt, waar de bezoekers in de winkel naar kunnen kijken wanneer ze even moeten wachten.

  • Website gebaseerd op Wordpress CMS.
  • Korte video voor bij de balie.
  • Geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik.
  • Google streetview-achtige kijk in de werkplaats.
  • Hosting beveiligd middels SSL certificaat.

Resultaat

Bekijk de website hier: www.frenkenmotors.nl.

De opdracht van Frenken Motors was erg leuk om te doen, het bevat veel visueel werk en ook uitdagingen zoals het creeëren van een digitale kijk in de werkplaats.

Verder was het erg fijn om de reacties te horen van klanten over de video die op de balie afspeelt. Op locatie hebben wij een monitor geïnstalleerd die de hele dag automatisch draait, zo is er geen omkijken naar het systeem. Gemakkelijk en niet duur!

Recensie Frenken Motors

Web Wings heeft voor ons een passende oplossing geleverd, zowel over de website als over de video met het beeldscherm zijn we erg tevreden.

Frenken Motors In weert

Meer opdrachten uit ons portfolio

Een complete website vanaf € 595,-!

We leggen je graag in detail uit wat we voor jou kunnen betekenen. Contact