Professionele bedrijfsfoto's laten maken

  De eerste indruk

  Bezoekers die jouw website of social media account bekijken zien meestal als eerste de afbeeldingen en video’s, daarna beginnen ze pas met lezen. Het is daarom belangrijk om te voorzien in professioneel beeldmateriaal, hiermee krijgt de bezoeker een vertrouwd gevoel.

  Meer bezoekers

  Een goede inhoud trekt bezoekers aan, maar inhoud beperkt zich niet tot alleen de tekst op een website. Professionele foto’s en video’s zijn de fundering voor een goede website en campagne. Je trekt hiermee meer bezoekers die vervolgens vaker terugkomen.

  Meer dan 1000 ….

  Je hebt er vast wel eens van gehoord, een foto zegt meer dan 1000 woorden. Misschien cliché, maar desalniettemin zeker waar. Foto’s en video’s maken of kraken je website. Bij Web Wings zijn we hiervan bewust en helpen je daarom graag om nieuwe foto’s of video’s te laten maken.

  Sfeer en gevoel

  Bij ieder bedrijf heerst een bepaalde sfeer of gevoel. Door het maken van toepasselijke foto’s en video’s is het eenvoudig om de bezoeker van je website of campagne het juiste gevoel mee te geven wat jouw bedrijf wilt uitstralen. Dit is doeltreffender dan alleen tekst.

  De eerste indruk

  Bezoekers die jouw website of social media account bekijken zien meestal als eerste de afbeeldingen en video’s, daarna beginnen ze pas met lezen. Het is daarom belangrijk om te voorzien in professioneel beeldmateriaal, hiermee krijgt de bezoeker een vertrouwd gevoel.

  Meer bezoekers

  Een goede inhoud trekt bezoekers aan, maar inhoud beperkt zich niet tot alleen de tekst op een website. Professionele foto’s en video’s zijn de fundering voor een goede website en campagne. Je trekt hiermee meer bezoekers  die vervolgens vaker terugkomen.

  Meer dan 1000 ….

  Je hebt er vast wel eens van gehoord, een foto zegt meer dan 1000 woorden. Misschien cliché, maar desalniettemin zeker waar. Foto’s en video’s maken óf kraken je website. Bij Web Wings zijn we hiervan bewust en helpen je daarom graag om nieuwe foto’s of video’s te laten maken.

  Sfeer en gevoel

  Bij ieder bedrijf heerst een bepaalde sfeer of gevoel. Door het maken van toepasselijke foto’s en video’s is het eenvoudig om de bezoeker van je website of campagne het juiste gevoel mee te geven wat jouw bedrijf wilt uitstralen. Dit is doeltreffender dan alleen tekst.

  Bedrijfsfoto’s

  Heb jij er ooit wel eens bij stilgestaan dat foto’s de meeste aandacht trekken op jouw website en misschien nog wel belangrijker zijn dan de tekst? Wil jij jouw website professioneel over laten komen? Zorg er dan voor dat de eerste indruk goed is. De website is namelijk jouw online visitekaartje. Dit is vaak het eerste wat een potentiële klant van het bedrijf ziet.

  Met foto’s breng je jouw bedrijf en website tot leven. Of het nu gaat om mooie productfoto’s, sfeervolle beelden van het interieur of karakteristieke portretten. De foto’s brengen letterlijk jouw verhaal in beeld. De positionering van ieder merk is anders. Bestaat jouw bedrijf uit een eigenzinnige club creatievelingen, dan vraagt dat om een andere beeldtaal dan wanneer je wilt laten zien dat je een commercieel team met kennis van zaken bent.

  Wie wilt zich nou niet op een unieke manier presenteren? Je wilt aan bestaande en potentiële klanten laten zien wat je als bedrijf in huis hebt. Wat maakt jouw bedrijf nou uniek en op welke manier werk jij? Web Wings geeft jouw bedrijf een gezicht door middel van professionele bedrijfsfotografie. Uitstekend geschikt voor zowel on- als offlinegebruik.

  Bedrijfsfotografie en bedrijfsvideo’s zijn een belangrijk onderdeel van de marketing. Daarnaast zijn unieke foto’s de authenticiteit en geloofwaardigheid van jouw website. Web Wings helpt je graag bij het maken van professionele bedrijfsfoto’s. Wij beschikken over de professionele apparatuur en kennis die nodig zijn om tot uniek en kwalitatief sterk beeldmaterialen te komen, dat jouw bedrijf representeert.

  Web Wings helpt klanten door heel Zuid-Nederland. Zo kunnen we bedrijfsfoto’s maken in onder andere EindhovenDen BoschVenloWeertRoermondSittardGeleenHeerlenMaastricht en omstreken

  Portretfoto

  Wanneer mensen online opzoek zijn naar een dienst, willen ze ook graag weten wie ze voor zich hebben staan. Een krachtige portret foto kan daar goed bij helpen. Met deze foto laat je zien wie het gezicht is achter het bedrijf of wie de medewerkers zijn die met de klant aan de slag gaan. Het is hierbij belangrijk dat deze foto uitstraalt wie jij bent en wat jij met je bedrijf wilt uitstralen. Ga jij juist een zakelijk contact aan? Ben jij professioneel en zorg verlenend? Of ben jij juist heel creatief en ga jij graag informeel met je klanten te werk? Een foto zegt meer dan duizend woorden en wekt hiermee gelijk een beeld en vertrouwen bij de klant. Web Wings maakt naast foto’s van het bedrijf ook portret foto’s die goed gebruikt kunnen worden als profielfoto op verschillende social media kanalen, je C.V., je visitekaartje, je website of bijvoorbeeld in je brochure.

  Foto’s voor social media

  Facebook, Instagram, LinkedIn, twitter; allemaal kanalen waar tegenwoordig iedereen op zit en zijn dode momentjes mee vervuld. Je ziet ook steeds meer bedrijven die reclame gaan maken via deze kanalen. En geef ze eens ongelijk! Dagelijks zijn miljoenen mensen online, waardoor de mogelijkheid tot een groot bereik aanwezig is. Maar wel blijft het van belang dat je opvalt en je boven je concurrenten uit vliegt. En hoe doe je dat nou beter dan met je eigen foto’s? Foto’s van het werk wat jij levert, de manier waarop je te werk gaat en misschien wel jouw team dat het werk verricht? Dit zijn allemaal beelden wat interesse wekken bij de klant en ze vertrouwen geeft in het feit dat jij jouw werk goed doet.

  Graag gaat Web Wings met jou aan de slag om er voor te zorgen dat jij je bedrijf zo goed mogelijk kan promoten op social media met jouw eigen beeld materiaal. Samen met de social media specialist en fotograaf zal een plan worden opgezet om jouw bedrijf online zo goed mogelijk te in de spotlights te zetten. Welke boodschap wil jij graag overbrengen? Met welk beeldmateriaal komt dit het sterkste over bij de social media gebruikers? Dit zijn vragen die wij samen zullen bespreken en vervolgens zullen vertalen naar sprekende beelden.

  Web Wings interactie

  Hebben wij jou interesse gewekt?

  Aarzel niet, je kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend advies gesprek.