Datzit

Project Informatie

Datzit
Periode: Juli - September 2017
Client: Datzit
Diensten: Website op maat met catalogus

Datzit kwam met de vraag of wij een website op maat konden ontwikkelen met daarin de hele catalogus verwerkt van het bedrijf. Er werd afgesproken dat ze foto's en teksten van producten zouden aanleveren en dat wij het hele bouw & designproces gingen doorlopen.

In feite is het project te zien als een webshop zonder betaalfuncties, er is namelijk wel een wensenlijst geïntegreerd waarbij de klant zich al op internet kan oriënteren.
Voor het handmatig invoeren van alle producten is een uurtarief overeengekomen.

Werkzaamheden

We hebben de website ontwikkelt aan de hand van HTML, CSS & Javascript met een Wordpress CMS als backend. Nadat we het design zo ver klaar hadden, zijn we begonnen met het handmatig importeren van alle producten uit de catalogus. Helaas was het niet mogelijk om dit automatisch te doen met een eigen script.

Het was belangrijk om een goed en duidelijk overzicht te creeëren om het de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken. Een van de redenen waarom we hebben gekozen voor een wensenlijst systeem, is omdat er op deze manier meer interactie tusen de gebruiker en de site ontstaat.

  • Website op maat in HTML - CSS - Javascript.
  • Wordpress CMS Backend.
  • Geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik.
  • Met wensenlijst systeem.
  • Hosting beveiligd middels SSL certificaat.

Resultaat

Kijk zelf naar het resultaat op www.datzit.nl.

Deze opdracht is geen standaard klus, zo was het nodig om een gehele bedrijfscatalogus handmatig te importeren in de database. Ook was het voor ons een mooi leerproces om erachter te komen hoe we het de gebruiker zo makkelijk mogelijk maken.

Al met al een leuk en leerzaam project, waarmee we weer een tevreden klant hebben gemaakt.

Datzit

Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk, het is heel prettig om eindelijk de catalogus op internet te hebben staan en gelijk in een mooi nieuw jasje.

Datzit Meubilair groothandel in Venray

Meer opdrachten uit ons portfolio

Een complete website vanaf € 595,-!

We leggen je graag in detail uit wat we voor jou kunnen betekenen. Contact