Boerderijwinkel Konings

Project Informatie

Boerderiwinkel Konings
Periode: April - Mei 2018
Client: Boerderijwinkel Konings
Diensten: Startersdeal

Toen wij in gesprek gingen met boerderijwinkel Konings stond net het aspergeseizoen voor de deur, zaak om dus snel tot actie over te gaan. Er was al een site, waarvoor ze maandelijks geld betalen die tevens verouderd was. Nu bouwen wij doorgaans websites voor een vast tarief waardoor je eenmalig een kleine investering doet. We kwamen samen overheen dat de startersdeal de beste optie was.

Werkzaamheden

We begonnen met het opzetten van de website, middels het Wordpress beheersysteem. Met de huidige huisstijl gingen we aan de slag. We hebben de indeling, navigatie en content van de website helemaal op de schop genomen wat zorgde voor een mooie en overzichtelijke website.

De afbeeldingen van de oude site waren erg klein, waarop we besloten hadden om enkele foto's te maken ter bevordering van de uitstraling van de site.

  • Startersdeal website in Wordpress
  • Enkele foto's geknipt.
  • Geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik.
  • Social media links.
  • Hosting beveiligd middels SSL certificaat.

Resultaat

Bekijk het resultaat op www.boerderijwinkel-konings.nl.
Dit project was voor de klant een no-brainer, een hele nieuwe site waardoor ook de abonnementskosten van de vorige website verdwijnen.

De site is overzichtelijker geworden en heeft de huisstijl behouden van het bedrijf. Ook is de site nu helemaal mobielvriendelijk en beveiligt met een SSL certificaat.

Recensie Boerderijwinkel Konings

Wij zijn blij met de vernieuwing van de website, behalve dat het maandelijkse kosten bespaart is het ook goed om te laten zien dat we mee gaan met de tijd.

Boerderijwinkel Konings Boerderijwinkel in Nederweert-Eind

Meer opdrachten uit ons portfolio

Een complete website vanaf € 595,-!

We leggen je graag in detail uit wat we voor jou kunnen betekenen. Contact