fbpx
Terug naar overzicht

Wij zwaaien 2020 uit!

|
29 december 2020
|

Staan jullie ook zo te popelen om 2021 in te luiden? Oké, misschien met wat minder knallen en kleur dan gewoonlijk, maar niet met minder champagne! 2020 was een jaar voor de boeken. The ups, the downs, de vele Web Wings blogs… In 2020 blogden wij meer dan ooit tevoren! Wil jij weten wat onze blog highlights waren dit jaar? In deze blog vind je ze allemaal. Klik op een titel om de blog in zijn geheel te lezen.

Content Marketing

Voor ieder bedrijf wordt er op het gebied van marketing content gemaakt. Blogs, nieuwsberichten, brochures of infographics bijvoorbeeld. Alle marketing activiteiten waarbij content gemaakt wordt, hoort onder de noemer content marketing. In deze blog vind je onze content marketing tips.

content marketing

Wat is het verschil tussen JPG, PNG en GIF?

Drie bestandstypes die vaak door elkaar worden gehaald, worden in deze blog toegelicht. Welk bestandstype het meest ideaal is voor afbeeldingen met een transparante achtergrond, welke het meest gebruikt wordt voor foto’s en waar GIFS al dan niet goed voor zijn lees je in deze blog.

verschil foto bestanden

Return on Investment (ROI) – Wat is het?

Dit begrip wordt al jaren door investeerders en ondernemers gebruikt. De laatste tijd hoor je het in de marketingwereld ook steeds vaker terugkomen. Wat het betekent en hoe je de ROI berekent, dat zie je in de deze blog.

wat is roi

Wat is een URL?

Oké, het antwoord op deze vraag wist je waarschijnlijk al. Waarom deze blog dan toch een aanrader is? Met URL’s kan er veel fout gaan en dat is jammer. Door aandacht aan jouw URL te besteden en te weten hoe het precies werkt, kun je veel fouten al voor zijn.

wat is een url

Waarom is gebruiksvriendelijkheid van de website zo belangrijk?

Er zijn veel bedrijven die beloven dat je snel en gemakkelijk een eigen website in elkaar kunt zetten. Maar, zijn die websites dan ook gebruiksvriendelijk? In deze blog kun je lezen wat het belang daarvan is.

gebruiksvriendelijkheid

Het verschil tussen een spiegelreflexcamera en een systeemcamera

Foto’s, van jouw collega’s, jouw werkzaamheden, jouw bedrijf. Een goede camera is huis hebben betekent met groot gemak aan de wereld laten zien wat jouw bedrijf is huis heeft. Wij bekeken begin dit jaar wat het verschil tussen deze twee professionele camera’s precies is, in de hoop jullie wat onderzoekwerk te besparen.

spiegelreflex camera verschil

Jouw online kanalen strategisch inzetten met behulp van het REAN model

Een bijzonder interessant concept waar ieder bedrijf, dus ook de jouwe, baat bij zal hebben. Strategisch omgaan met jouw online marketing, het REAN model ondersteunt jou daarbij.

rean model inzetten

Een zoekwoordenonderzoek doen, hoe doe je dat?

Dagelijks doen wij meerdere zoekwoordenonderzoeken voor onze (potentiële) klanten. Maar, wij delen uiteraard ook graag onze tips hoe jij hier zelf al een keertje naar kunt kijken. Keywords, concurrentie en Ahrefs. Het komt allemaal aan bod in deze blog.

zoekwoorden onderzoek doen voor seo

SEO tips voor 2020

Aan het begin van dit jaar deelden wij onze top SEO tips. En hoewel er dit jaar echt wel wat op het gebied van SEO veranderd is, is het niet mis om deze tips nog een keertje door te nemen. Wie weet leer je iets nieuws!

seo tips 2020

Wat is SEO?

Wow! Wat een knaller was deze blog! Web Wings gaf zich bloot en legde even alle interne SEO kennis op tafel. Nog nooit met SEO gewerkt? Dan is nu het moment om hier eens een kijkje naar te nemen.

wat is seo

Corona, let hier op!

Begin 2020 schrokken we allemaal van het Corona virus. We zijn er helaas nog steeds in de ban van en we hopen natuurlijk dat jullie deze blog allemaal al te harte hebben genomen. Maar, voor het geval je nog iets aan jouw Corona marketing wilt doen, neem vooral een kijkje!

tips corona bedrijf

Het AIDA-model

Ken jij het AIDA-model al? Attention, Interest, Desire en Action. De manier om websitebezoekers tot actie oproept. In deze blog lees je er alles over.

aida model uitleg

Een webshop maken in WordPress

Wil jij een webshop beginnen? Dan heb je een platform nodig waarop je dit kunt doen. WordPress is een gratis en gebruiksvriendelijk CMS dat vaak wordt gebruikt voor websites en blogs. In deze blog kun je lezen hoe jij gemakkelijk zelf een webshop kunt maken met behulp van WordPress.

Gerelateerd nieuws:  De Web Wings Inhaakkalender van 2021

webshop laten maken wordpress

On page en Off page SEO. Wat is het verschil?

Jouw website verschijnt helaas niet magisch op de eerste pagina van Google. Je zult er echt wat voor moeten doen! Door een gezonde combinatie van zowel On page als Off page SEO in te zetten, rank jij snel bovenaan. Lukt dat niet? Dan helpen wij jou maar al te graag met jouw zoekmachine optimalisatie .

soorten SEO

E-mail marketing. Wat maakt het bijzonder?

Ontvang jij ook zoveel e-mail nieuwsbrieven in jouw mailbox? In deze blog lees je hoe jij jouw de e-mail van jouw bedrijf kan optimaliseren!

email marketing gebruiken

Facebook shopping

Online verkopen is belangrijk voor veel bedrijven. Zeker tijdens de Corona crisis is online verkopen voor veel bedrijven onmisbaar geworden. Facebook en Instagram shopping was daarom het afgelopen jaar een ontzettend fijne toevoeging.

facebook en instagram shopping

Het verschil tussen HTTP en HTTPS

Wist jij dat er een verschil is tussen HTTP en HTTPS? Beiden staan aan het begin van de URL boven aan de webpagina, maar vormen een groot verschil voor de website die je bezoekt. Nu denk je vast, die paar letters voor een URL, zo spannend kan dat toch niet zijn? Toch heeft het invloed op meer zaken dan je denkt. Deze blog geeft jou de belangrijkste inzichten.

verschil tussen http en https

Jouw Facebook pagina een boost geven doe je zo

Zoveel mogelijk volgers op jouw bedrijfspagina hebben, is natuurlijk belangrijk. Hierdoor haal je het meeste rendement uit geplaatste berichten, zelfs zonder promotie! Maar welke stappen kun je ondernemen om zonder promotiebudget echt het maximale uit jouw Facebookpagina te halen? In deze blog lees je hoe je dit kunt aanpakken.

facebook pagina boost geven

Het kopen van volgers en likes op social media

Tja, een lastig onderwerp. Miljoenen mensen gebruiken iedere dag social media en als bedrijf wil je daar natuurlijk ook gebruik van maken. Heeft meedoen aan deze praktijken zin? Wat zijn de nadelen? Je leest het in deze blog.

social media kopen

De beste gratis SEO-analyse tools om de prestaties van jouw website te controleren

Wat een mooi lijstje is dit zeg. Een hele rits aan tools die wij gebruiken om ons werk als SEO specialisten goed te doen. Zelf met SEO aan de slag gaan? Dan is dit lijstje eens bekijken een must!

verschillende seo tools

Waarom kiezen voor een rebranding?

Straalt jouw merk niet meer uit wat je wilt uitstralen? Is de merknaam of het logo niet meer toepasselijk? Of heb je simpelweg behoefte aan iets anders? Dan is jouw bedrijf wellicht toe aan rebranding! Hoe dit in zijn werk gaat lees je in de blog.

rebarnding

Vacature marketing

Hoe market jij jouw vacatures? Vacature marketing is de afgelopen jaren enorm veranderd. Vrijwel alles gebeurt nu online! Onze tips en tricks delen wij daarom in deze blog met jou.

vacature voor marketing medewerker

Een gezond kantoor

Hoe zorg je voor een gezond kantoor? Een plek waar jouw medewerkers graag naartoe en daadwerkelijk ook gezond kunnen werken? In ons nieuwe kantoorpand zijn wij er mee aan de slag gegaan. Hier lees je ons advies.

kantoor web wings sittard

Laat je inspireren door onze boekentips

Een fantastisch Online Marketing bureau hebben, het moet maar je droom zijn! En, nog belangrijker, het moet maar je droom blijven! In deze blog delen wij de boeken die ons inspireren en motiveren om telkens verder aan de top te komen.

boeken tips

Het belang van Google Mijn Bedrijf

Google jij jouw bedrijf wel eens? Ziet er mooi uit he! Naast mooi, is Google Mijn Bedrijf ook ontzettend functioneel. In deze blog lees je er alles over!

google mijn bedrijf

Zo, dat waren al onze blogs voor 2020. Inmiddels hebben we ook een aardige blogplanning voor 2021 klaar staan. Zoals bijvoorbeeld tips voor thuiswerken in 2021 of de inhaakkalender van 2021.Zo kun je ook in het nieuwe jaar op onze website alles lezen over social media, SEO, linkbuilding, design en webdesign. Ben jij nog nieuwsgierig naar bepaalde onderwerpen? Laat het ons weten, wellicht weten wij ons daar wel raad mee!

Redactie

Recent nieuws

27 januari 2023

Tiktok marketing

18 januari 2023

Kledingtips voor zakelijke (portret)foto's

21 oktober 2022

10 nieuwste trends in Google

30 september 2022

Remarketing vs. retargeting: wat is het verschil?

16 september 2022

Influencer marketing trends