Aziatisch Restaurant de Slak

Project Informatie

Restaurant de Slak
Periode: Maart - April 2018
Client: Aziatisch Restaurant de Slak Eindhoven
Diensten: Website & bedrijfsfoto’s

Nadat we in contact kwamen met Aziatisch Restaurant de Slak in Eindhoven, hebben we in een gesprek geadviseerd om de website in een nieuw jasje te hijsen en deze mobielvriendelijk te maken.

Verder kwam er vanuit het restaurant de vraag of wij ook foto's konden maken van het pand en de gerechten, omdat ze graag een website wilden met veel beeldmateriaal voor een visueel uiterlijk.

Werkzaamheden

Voor Aziatisch Restaurant de Slak was het belangrijk dat bezoekers middels de website een goede sfeer impressie krijgen, hier lag voor ons de nadruk.

Bij restaurant de Slak was het niet de bedoeling dat klanten reserveringen kunnen maken via de site of per mail. Reserveren kan alleen via de telefoon, het contactformulier is daarom ook weggelaten.

Verder hebben we ons gericht op de optimalisatie van de mobielvriendelijkheid en het maken van mooie foto's, als aanvulling op de website. Dit alles bij elkaar maakt het voor ons een geslaagde opdracht.

  • Startersdeal aanbieding m.b.v. WordPress CMS.
  • Nieuwe foto’s van het restaurant en gerechten.
  • Geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik.
  • Google reviews verwerkt in de site.
  • Hosting beveiligd middels SSL certificaat.

Resultaat

Het eindresultaat is te vinden op www.deslak.com.
Aziatisch Restaurant de Slak in Eindhoven was net zoals ons, erg tevreden met het behaalde resultaat.

Qua foto's was het voor ons een goede oefening. Veel foto's waren in eerste instantie wat te donker, maar dit wisten we keurig op te lossen.

In de toekomst is meer samenwerking mogelijk, denk maar aan het aanpassen van menukaarten of het maken van promotie materiaal en social media marketing.


Recensie Aziatisch Restaurant de Slak

We hadden al langer een nieuwe website nodig en zijn nu erg tevreden met de nieuwe website en mooie foto’s. Bedankt en wie weet tot snel jongens!

De Slak Aziatisch Restaurant in Eindhoven

Meer opdrachten uit ons portfolio

Een complete website vanaf € 595,-!

We leggen je graag in detail uit wat we voor jou kunnen betekenen. Contact