Autoverhuur de Mulder

Project Informatie

Autoverhuur de Mulder
Periode: Augustus - December 2017
Client: Autoverhuur de Mulder
Diensten: Website op maat met SEO pakket

Via via kwamen wij in gesprek met autoverhuur de Mulder, het bedrijf is al een tijd werkzaam in Limburg en wilde graag een nieuwe website om meer klanten aan te trekken.

In eerste instantie was het alleen de bedoeling om een nieuwe website te ontwikkelen, maar een tijdje na de oplevering kwam er de vraag of we het bezoekersaantal naar de site konden opschroeven. Hiervoor zijn we eind 2017 aan de slag gegaan met een SEO pakket.

Werkzaamheden

We gingen aan de slag met het ontwikkelen van de website, middels de HTML - CSS - Javascript talen. Het was zaak om de site fris en overzichtelijk te laten ogen. Het moest voor de bezoeker niet te moeilijk overkomen en juist heel toegankelijk zijn.

Nadat de site werd afgerond, bleek het bezoekersaantal toch niet aan de verwachtingen te voldoen. Dit is niet ongebruikelijk, er is vaak meer nodig dan alleen de vernieuwing van een site. Omdat wij heel graag de wensen van onze klanten willen realiseren zijn we in overleg, gegaan voor een SEO pakket. Hiermee optimaliseren we pagina's i.c.m. populaire zoektermen.

  • Website op maat in HTML - CSS - Javascript.
  • Concepting sessie op locatie.
  • Geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik.
  • Met een doorlopend onderhoudscontract.
  • Hosting beveiligd middels SSL certificaat.

Resultaat

Bekijk het resultaat op www.autoverhuurdemulder.nl.
Bij dit project was het maar al te duidelijk dat alleen het vernieuwen van een website soms niet voldoende is. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan het plan van aanpak verschillen.

Voor de conversie en het goed bedienen van de bezoekers was het wel nodig om de site te vernieuwen, maar om meer bezoekers te verkrijgen was het noodzakelijk om SEO pagina's te maken. Nadat wij onderzochten welke trefwoorden populair zijn, hebben we pagina's gemaakt met nieuwe teksten en deze perfect vindbaar gemaakt.

Hiermee rolde de bezoekers binnen en kreeg dit project de stempel "Geslaagd".

Recensie Autoverhuur de Mulder

De cijfers liegen er niet om, de mannen van Web Wings hebben mij keurig werk geleverd zoals beloofd en hebben daarmee de investering dubbel en dik waard gemaakt.

Autoverhuur de Mulder Verhuurbedrijf in Heide

Meer opdrachten uit ons portfolio

Een complete website vanaf € 595,-!

We leggen je graag in detail uit wat we voor jou kunnen betekenen. Contact